Poze cu iepurasi


O galerie intreaga cu poze cu iepurasi. Cei mai draguti iepurasi pentru desktopul tau, cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Fa o surpriza copiilor tai si arata-le cateva imagini cu iepurasi. Atentie! Nu se recomanda tinerea unui iepuras in apartament! Sunt animale foarte gingase si vulnerabile. Iata si galeria cu poze cu iepurasi. Imaginile se pot salva si le puteti mari printr-un simplu click pe ele.

Legenda spune ca iepurasul de Paste aduce copiilor cosuri pline cu oua colorate, bomboane si jucarii. Ca simbolistica (in Antichitate), atat ouale cat si iepurii sunt simboluri ale fertilitatii. Are origini pagane, fara nicio legatura cu crestinismul. Perioada sarbatorii de Paste, moartea si invierea lui Iisus coincidea cu echinoctiul de primvara, la randul lui sarbatorit de populatiile pagane si avand ca simbol iepurele. Multe populatii asiatice venereaza iepurele ca fiind un mesager sacru al zeilor. Chiar si pentru budisti si pentru egipteni acesta avea o importanta aparte. In celalalt colt al lumii, mayasii considerau iepurele ca pe un animal mistic. Pe scurt, in mai toate popoarele si religiile lumii, iepurele este "aducatorul de viata".

poze cu iepurasi poza iepuras

Pentru restul galeriei de poze cu iepurashi, cititi mai departe.

iepuras alb iepure de camp

iepurasi iepurasi iepurasi poze cu iepurasi

Va dorim un Paste Fericit si multa sanatate. Daca aveti sugestii sau vreti sa lasati un mesaj sau o parare, scrieti un comment mai jos.


Articole similare:0 comments la Poze cu iepurasi: