Povesti de groaza - Povestiri de groazaPovestiri de groaza pentru amatorii de senzatii !

Cui nu-i place oare senzatia unica din jurul focului, noaptea in padure, cand auzim doar trosnetul lemnelor ce ard si sunetele animalelor nocturne, acel moment perfect pentru povesti de groaza? Veti gasi aici cateva referinte catre povesti de groaza, numai bune de povestit la caldura focului de tabara, cand iesiti in natura. O poveste de groaza scurta pentru amatori:

Poveste de groaza - Povestea celor 3 fantome! Cu ceva timp in urma, cica a murit o familie, mama ,tata si copil, intr-un accident de masina. Un taximetrsit trecea intr-o noapte in care ploua torential pe digul unde au murit cei 3. La un moment dat ii apar in fata 3 persoane, un barbat o femeie si un copil. Taximetristul opreste masina si este rugat de acea familie sa ii duca acasa, sa-i scape de furtuna ce era afara. Dupa ce au ajuns acasa, barbatul il invita pe taximetrist in semn de multumire la o cafea. Soferul isi aminteste ca a uitat cheile in contact si se scuza spunand ca merge pana afara. Cand sa intre din nou in casa, usa era incuiata si nu mai raspundea nimeni. La un moment dat, observandu-l pe sofer, un vecin iese si ii spune ca nu locuieste nimeni in acea casa de ani de zile. Taximetristul speriat, cheama politia si impreuna sparg usa casei. Cand au intrat, printre panze de paianjeni si mult praf, pe o masuta in bucatarie erau 3 cesti de cafea...

Mai multe povesti de groaza in continuare. [...]Mai jos gasiti si un clip cu o poveste de groaza clasica - Bloody Mary. De asemenea puteti vizita site-ul spectrulrealitatii.ro pentru mult mai multe povesti de groaza.

Articole similare:0 comments la Povesti de groaza - Povestiri de groaza: