Poze cu brazi de Craciun impodobiti


Poze cu brazi de Craciun impodobiti frumos pentru calculatorul si telefonul tau mobil !
Probabil unul din simbolurile cele mai importante ale Craciunului, este bradul de Craciun.

Din punct de vedere istoric, impodobirea bradului de Craciun este o practica pagana, avandu-si originile in Evul Mediu, la Saxoni si Celti, iar in forma moderna pe undeva prin secolul al 16-lea in Nordul Germaniei. Pe la inceputul secolului al 19-lea, traditia impodobirii bradului de Craciun s-a extins in toata Germania, iar mai apoi la tarile din Estul Europei. In ziua de astazi, in toata lumea, impodobirea bradului de Craciun reprezinta un ritual, o traditie frumoasa ce da o senzatie si o magie aparte sarbatorii de Craciun. Copiii in special traiesc intens momentul Craciunului, asteptand nerabdatori cadourile pe care Mos Craciun le va pune sub bradul impodobit.

Veti vedea cateva poze frumoase cu brazi impodobiti, cadouri aduse de Mos Craciun si magia acestei sarbatori frumoase. Pentru a descarca pozele din galeria de mai jos faceti click pe poza. Cei mai frumosi brazi de Craciun :


Poze cu brazi de Craciun cadouri sub brad poze de Craciun cu brazi

Galeria continua mai jos. Nu uitati sa mariti pozele, din cauza lipsei de spatiu a trebuit sa le micsoram, insa odata deschise pozele sunt marite automat !


brazi frumosi de Craciun imagini cu brazi de Craciun poze cu brazi impodobiti

Va dorim un Craciun Fericit, petrecere placuta de Revelion si un An Nou Fericit ! Speram ca galeria a fost pe placul vostru. Va invitam sa faceti poze cu bradul vostru de acasa si sa lasati un comment ca sa il punem la noi pe site! :)


Articole similare:0 comments la Poze cu brazi de Craciun impodobiti: