Poze cu Sirene


Poze cu sirene, fapturi mitologice si spirite ale apelor.
Sirenele sunt creaturi acvatice mitologice cu chip de om si corp si coada de peste. De exemplu, in mitologia greaca acestea aveau corp de pasare si erau nemiloase.

Aproape in toate mitologiile sirenele sunt cunoscute pentru cantecele lor seducatoare, ce provoaca victime printre marinarii navelor si chiar naufragii grave atestate istoric. Postez cateva poze cu sirene, asa cum sunt ele imaginate astazi. Primele picturi cu sirene au aparut in Asiria, prin anul 1000 i.Hr.

In mitologia greaca, sirenele erau ficele zeului raurilor Achelous. Desi le cantau marinarilor si ii ademeneau in capcana cu glasul lor irezistibil, sirenele nu erau creaturi 100% acvatice, ci traiau pe o insula cu pajisti acoperite de flori.

In anul 2009, orasul Qiryat Yam din Israel oferea un premiu de un milion de dolari pentru dovezi clare, poze cu sirene, ce ar putea confirma existenta sirenelor de pe coasta orasului, asta dupa ce zeci de persoane au relatat faptul ca au vazut o sirena reala sarind din apa si executa acrobatii ca un delfin. De dragul mitologiei si topicului atasez cateva poze cu sirene, reale sau nu :-).poze cu sirene imagini sirene


Pentru mai multe imagini cu sirene va rugam cititi mai departe.

poze cu sirene reale sirene reale

sirena arta mitologie greaca sirene

imagine sirena

Daca vreti sa contribuiti cu poze sau informatii, lasati un mesaj la sectiunea de commenturi. Ce parere aveti despre sirene ?


Articole similare:0 comments la Poze cu Sirene: