Poze cu vampiri


Vampirii sunt creaturi mitologice sau folclorice care se absorb esenta vitala a altor fiinte (in general sangele). Desi entitati vampirice au fost descrise in multe culturi, termenul de "vampir" a fost popularizat abia in secolul 18, la inceput, dupa ce un flux de superstitii a ajuns la urechile oamenilor din Vestul Europei (avandu-si originea in Balcani). Lucrarea cu cea mai mare insemnatate apare in anule 1819 si se numeste "The Vampyre" de John Polidori. Acesta stabileste arhetipul vampirului carismatic si sofisticat. Chiar si nuvela "Dracula", aparuta in anul 1897, al lui Bram Stoker este inspirata din lucrarea lui Polidori.

In multe locuri ale lumii exista adevarata ritualuri pentru a preveni transformarea persoanelor in vampiri, ritualuri practicate chiar si dupa trecerea in nefiinta a persoanei care ar putea fi vulnerabila la vampirism. In special in zonele rurale, in Balcani, aceste ritualuri se respecta cu strictete. In ziua de azi exista o adevarata isterie, fenomenul fiind regasit in foarte multe filme, carti, picturi si jocuri.

Foarte multa lume e fascinata de aceste creaturi mitologice, asa ca am postat niste poze cu vampiri. Probabil nemurirea lor fascineaza cel mai mult, faptul ca sunt sortiti vietii eterne, timp in care se hranesc cu energia sau esenta vitala a altor creaturi, creaturi sangeroase asa cum le si gasiti in pozele cu vampiri de mai jos. Pentru a mari una din aceste poze cu vampiri dati click pe ea.

poze cu vampiri poze vampiri poze tari vampiri

Pentru a vedea mai multe poze cu vampiri> dati click pe "Citeste mai departe"


Gasiti mai jos restul galeriei.

pozele tari cu vampiri vampiri in poze tari poze misterioase vampirii

nosferatu poza
dracula poza
imagine vampirita
Sper ca v-au placut pozele atasate. Daca aveti imagini interesante cu aceeasi tematica, sugestii sau idei, lasati un comment fara ezitare !


Articole similare:0 comments la Poze cu vampiri: