Imagini Munte


Muntii - formatiuni colosale, acoperite cu vegetatie bogata, casa a milioane de specii, inca impun respect prin postura si dimensiunile lor. Imbracati in ceata ei starnesc curiozitatea oricui prin alura profund misterioasa, invitandu-ne sa le descoperim secretele. Isi pastreaza misterul de milenii, oamenii din Antichitate venerandu-i, aduceai jertfe la poalele muntilor ca ofranda zeilor. Acestia considerau ca muntii erau lacasul zeilor. Ex: Muntele Olimp din Grecia. In Antichitate, despre Muntii Himalaya se credea ca se afla in Centrul Pamantului - "Norul din Centrul Pamantului".

Atasez in acest post o selectie de cateva imagini de munte pentru cei ce iubesc natura, alpinismul si evident muntii. Veti putea vedea in aceste imagini niste peisaje superbe, aflate sub paza acestor colosi.

imagini munte poze montane
Pentru a vedea toate pozele din articol apasati pe "Citeste mai departe".

Pentru a descarca si mari imagine dati click pe ea, se va deschide intr-o fereastra alaturata de unde o veti putea salva si folosi ca "background".


peisaje munte munte imagini wallpapere munte

Sper ca v-au placut aceste poze cu peisaje montane, lasati un comment. Trimiteti sugestiile voastre cu privire la locuri de vizitat in Romania, sau daca aveti o poza pe care vreti sa o impartiti cu noi, va asteptam.


Articole similare:0 comments la Imagini Munte: